Search

Logo Cocos Protein a colori
Cocos Protein

Кокосът е много богат на антиоксиданти, витамини и наситени мазнини, които подхранват косата, като имат възстановяващо и омекотяващо действие. В козметичните процедури за коса е известен със своите омекотяващи и подхранващи свойства, благодарение на витамин Е, който е полезен за заздравяването на косата.

Използван открай време в грижата за косата за различни цели, като изглаждащо действие или против накъдряне, за омекотяване на сухата коса, върху мазна коса, за възстановяване на хидратацията, за укротяване на къдрава коса, за изглаждане на косата и с много други приложения, които винаги са били известни.

В козметиката за коса се използва предимно в грижата за сухата и къдрава коса, благодарение на наличието на витамини и наситени мазнини, които естествено подхранват косъма по дължина за хидратиращ ефект и гривата ви ще изглежда копринено мека и блестяща.

„Булг Козметикс“ е проучила как да съчетава свойствата на кокосовия орех с комбинация от аминокиселини, като е създала естествен продукт за грижа за косата, който хидратира косата отвътре, благодарение на биосъвместимите с косменото стъбло наночастици .

С високо съдържание на лауринова киселина, която е вещество, подобно на протеините, които се съдържат в косата, има ниско специфично тегло, което й позволява да проникне в дълбочина.

Резултатът ще бъде:

 • Растеж на косата;
 • Подхранване на косъма по дължина;
 • Лесно проникване и абсорбиране в косъма;
 • Хидратация в дълбочина;
 • Подхранване в дълбочина и възстановяване на равновесието на скалпа;
 • Успокояване на сърбежа и лющенето;
 • Защита от дерматит, гъбички и бактерии;
 • Предотвратява преждевременния косопад.
Cocos PROTEIN гарантира естествено, овлажняващо и леко изглаждане, помага за стилизирането и оформянето на косата.

КАКВО Е КОКОС?

От растението Cocus nucifera, кокосова палма, наричана „дървото на живота“, се раждат плодовете на кокосовия орех, необикновени орехи, които намират множество приложения, от производството на влакна за тъкани, етерични масла, масло.

Богат на фибри, витамини от група В и витамини С, Е, К и J и холин, той е по-скоро богат на аминокиселини, желязо, калий, мед, цинк, магнезий, фосфор, натрий и минерални соли.

Основните приложения са:

 • Като антиоксидант;
 • Ползи за костната система;
 • Подпомага сърдечносъдовата система и сърцето;
 • Укрепва на имунната и нервната система;
 • Големи хидратиращи свойства;
 • Като овлажнител за кожата.
Cocco

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА

Lavare i capelli

Измийте косата си с обикновен шампоан, подсушете равномерно.

Applicare prodotto

Нанесете Cocos PROTEIN върху суха коса, като започнете от корените към краищата и като масажирате леко, за да сте сигурни, че протеинът прониква през цялото стъбло.

Attendere

Оставете да действа: 40 минути върху тънка и/или боядисана коса; 60 минути върху мазна и/или много къдрава/афро коса.

Sciacquare i capelli

Изплакнете частично (отстранете излишния продукт) само с вода, не използвайте шампоан. Като алтернатива, използвайте бутилка с пулверизатор, пълна само с вода, за да избегнете отстраняването на твърде много продукт (по избор).

Phon

Изсушете цялата коса със сешоар.

Piastra

Минете за кратко по 8/10 пъти тънки кичури коса, задължително с титанова преса, при работна температура от 230°C, без да задържате за дълго пресата върху кичурите. За увредена или много изсветлена коса, намалете температурата.

Piega ai capelli

Изплакнете и продължете със стилизирането.

Забележка-1: Ако по време на ПРИЛАГАНЕТО, косата попие твърде много продукт И СТАНЕ сухА, не забравяйте да добавите допълнително количество продукт, за да поддържате косата влажна през цялото време на ПРИЛАГАНЕТО.
Забележка-2: Преди третирането СЕ уверете, че косата е правилно хидратирана. Ако косата е прекалено суха, през предходните седмици нанАСЯЙТЕ ПО 2/3 пъти смес от аргининова маска и ПО 3-4 капки серум от алое/макадамия В ПРОДЪЛЖЕНИЕ Н 15 минути под източник на топлина.
Забележка-3: ВЪРХУ МНОГО СВЕТЛОРУСА (ПЛАТИНЕНОРУСА) КОСА, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА ТЕМПЕРАТУРАТА НА ПРЕСАТА ЗА КОСА, ТЪЙ КАТО ЦВЕТЪТ НА КОСАТА МОЖЕ ДА ПОЖЪЛТЕЕ (РЕГУЛИРАЙТЕ Я В ПОСЛЕДСТВИЕ).
Logo Botox

Лечението с Ботокс може да бъде алтернатива на цялостното лечение за възстановяване на жизнеността на леко къдравата и безжизнена коса

You don't have permission to register