Search

За нас

Logo Bulg Cosmetics colori

Компания, която се занимава с козметика по динамичен, иновативен и устойчив начин. Разработила е натурални и устойчиви решения за грижа за косата посредством използването на продукти на базата на Аргинин, Алое Вера, Кокос и Арган, посветени на професионалистите в  сферата на косата.

Нашата визия е насочена към търсенето на най-добрите решения за здравето на косата и за професионалистите чрез органични и технологично усъвършенствани материали. Извършваме старателни научни изследвания и постигнахме невероятни резултати, благодарение на използването на нанотехнологии,.

Като съзнаваме, че грижата за косата започва от проучването и анализа на това, което може да я подхрани отвън, „Булг Козметикс“ изучава най-добрите решения за здрава и красива коса.

Мисията ни е да възстановим жизнеността на косата, застрашена ежедневно от стрес, замърсяване, неправилно хранене и/или прекомерна употреба на преса за коса, чрез натурални и устойчиви продукти.

Ние сме динамична и иновативна реалност, благодарение на проучването и непрекъснатите научни изследвания, за да отговорим на нуждите на нашите клиенти и на всеки професионалист. „Булг Козметикс“ предлага специализирани консултации и непрекъснато съдействие. Проучването по нанометричен начин чрез нанотехнологията и постоянните нововъведения ни позволява да третираме всеки тип коса от луковицата до върхoвете.

Устойчиви 101%. Ние управляваме производствените линии по екологосъобразен начин, нашите продукти са натурални и биосъвместими, структурирани на базата на протеини, които помагат на косата да се подхранва и укрепва. След всяко третиране с наши продукти, използването на пресата за коса също ще бъде значително намалено, като се отразява добре както на косата ни, така и на околната среда.

Смятаме, че разстоянията служат, за да сближават!

„Булг Сервис“ е интернационализирана както в производството, изцяло управлявано в Бразилия, така и в дистрибуцията.

Внимателни сме към развитието на пазара и следователно сме в постоянно търсене да подобряваме нашите продукти и да предлагаме на нашите клиенти качество и професионализъм.

Открийте нашите професионални решения за грижа за косата с натурални продукти на базата на Аргинин, Алое вера, Кокос и Арган.

СЕРТИФИЦИРАНО ДРУЖЕСТВО

Certificato CPNP
You don't have permission to register