Search

Olio di Argan

АРГАНЪТ, ТАЙНАТА ЗА КРАСОТА НА КОСАТА ВИ

Арганът се получава чрез изстискване на плодовете на аргановото дърво (Аrgania spinosa), растение от семейство Сапотови (Sapotacee).

Богат на витамин Е, витамин А и незаменими мастни киселини, сред които фитостероли, сквален, полифеноли и омега-6 мастни киселини: арганът е средство против бръчки, с омекотяващо действие и притежава свойство за обновяването на клетките.

Антиоксидантните, еластични, хидратиращи и омекотяващи свойства се дължат както на наличието на множество моно- и полиненаситени мастни киселини, така и на витамин Е, тритерпенови алкохоли, стероли, каротин и ксантофили.

Арганът има изглаждащо действие върху косата. Протеинът прави косата гладка, блестяща и копринена. Преди това сухата и изтощена коса веднага става по-блестяща и по-лесна за разресване. Арганът също така предпазва от топлината на сешоара и предотвратява появата на цъфтеж.

Арганът на „Булг Коземтикс“ подхранва и заздравява цялата коса, като я прави мека и копринена. Действието продължава най-малко 3 месеца и клиентките могат да изсушат косата си дори с ръце, без да използват четка, като получат отлични резултати.

You don't have permission to register