Search

Logo Babosa Protein a colori
Babosa Protein

Алое Вера е известна открай време с многобройните си свойства, а в козметичните процедури – с хидратиращите и антиоксидантните си свойства. Доказано е, че Алое Вера подсилва скалпа, като хидратора косата в дълбочина.

„Булг Козметикс“ е синтезирала свойствата на Алое Вера, като е създала естествен продукт за коса, без наличието на токсични елементи, който съчетава перфектно всички предимства на Алое Вера.

Всъщност, от листата на Алое се получава алоин, прозрачен гел, изключително богат на свойствата на растението, който се преобразува и обработва по наномолекулен начин.

Резултатът ще бъде:

  • Растеж на косъма;
  • Подхранване на косъма по дължина;
  • Лесно проникване и абсорбиране в косъма;
  • Хидратация в дълбочина;
  • Възстановяване на естественото Ph на косата.
Babosa PROTEIN гарантира естествено и хидратиращо изглаждане, благоприятстващо развитието на косъма в трите фази на жизнения му цикъл.

КАКВО Е BABOSA?

Babosa, преведено на италиански Алое Вера, е лечебно растение, използвано от древни времена за лечебни и козметични цели.

Богат на протеини, липиди, ензими, сапонини, витамини и минерали, като основните му приложения са:

  • за детоксикация и пречистване;
  • като противовъзпалително средство;
  • като обезболяващо, антипиретично и аналгетично средство;
  • за зарастване на рани за съсирване на кръвта;
  • като овлажнител за кожата.
Aloe Vera

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА

Lavare i capelli

Измийте косата си с обикновен шампоан, подсушете равномерно.

Applicare prodotto

Нанесете Babosa PROTEIN върху суха коса, като започнете от корените към краищата и като масажирате леко, за да сте сигурни, че протеинът прониква през цялото стъбло.

Attendere

Оставете да действа: 40 минути върху тънка и/или боядисана коса; 60 минути върху мазна и/или много къдрава/афро коса.

Sciacquare i capelli

Изплакнете частично (отстранете излишния продукт) само с вода, не използвайте шампоан. Като алтернатива, използвайте бутилка с пулверизатор, пълна само с вода, за да избегнете отстраняването на твърде много продукт (по избор).

Phon

Изсушете цялата коса със сешоар.

Piastra

Минете за кратко по 8/10 пъти тънки кичури коса, задължително с титанова преса, при работна температура от 230°C, без да задържате за дълго пресата върху кичурите. За увредена или много изсветлена коса, намалете температурата.

Piega ai capelli

Изплакнете и продължете със стилизирането.

Забележка-1: Ако по време на ПРИЛАГАНЕТО, косата попие твърде много продукт И СТАНЕ сухА, не забравяйте да добавите допълнително количество продукт, за да поддържате косата влажна през цялото време на ПРИЛАГАНЕТО.
Забележка-2: Преди третирането СЕ уверете, че косата е правилно хидратирана. Ако косата е прекалено суха, през предходните седмици нанАСЯЙТЕ ПО 2/3 пъти смес от аргининова маска и ПО 3-4 капки серум от алое/макадамия В ПРОДЪЛЖЕНИЕ Н 15 минути под източник на топлина.
Забележка-3: ВЪРХУ МНОГО СВЕТЛОРУСА (ПЛАТИНЕНОРУСА) КОСА, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА ТЕМПЕРАТУРАТА НА ПРЕСАТА ЗА КОСА, ТЪЙ КАТО ЦВЕТЪТ НА КОСАТА МОЖЕ ДА ПОЖЪЛТЕЕ (РЕГУЛИРАЙТЕ Я В ПОСЛЕДСТВИЕ).
Logo Botox

Лечението с Ботокс може да бъде алтернатива на цялостното лечение за възстановяване на жизнеността на леко къдравата и безжизнена коса

You don't have permission to register